Sovint ens trobem amb propietaris que ens demanen: “vull vendre el meu pis, i vull que sugui un procés ràpid i fàcil. Serà possible?”. La resposta és clarament que sí. A l’article d’avui us expliquem com. D’entrada, us recordem que, a Gènion Immobles, us podem ajudar a vendre una propietat amb les màximes garanties d’èxit.

 

Vols vendre un pis?

   

  Vendre pis ràpid a Girona

  En un  entorn de mercat estable, el 2019 tot i l’increment d’oferta, en conjunt ha resultat un any molt favorable per a la venda de pisos a Girona. Per aquest primer semestre del 2020 sembla que ha de continuar la mateixa tendència, sostinguda en la relativa facilitat per aconseguir finançament en bones condicions i la capacitat de la ciutat per atraure compradors locals, nacionals i internacionals.

  Com vendre un pis?

  Pel màxim profit i millors resultats en la gestió adient per vendre ràpid el seu pis a Girona, cal tenir en compte alguns detalls econòmics, funcionals i documentals. Cal aconseguir que el pis que vol vendre destaqui i es diferenciï de la resta, la qual cosa li permetrà agilitzar el procés de venda, reduir-ne els costs i maximitzar el benefici.

   

  • Establir el millor preu de venda possible: això és clau si no volem perdre el temps; no hem de malvendre ni tampoc hem de cremar el producte posant preus que no toquen. Per posar el preu de venda al seu pis, serà clau tenir en compte la ubicació, el veïnat, la mobilitat i els serveis públics. També l’estat de conservació i qualitats, tant de l’interior del pis com de l’edifici. Les mides, l’antiguitat, la distribució i l’organització dels espais, les vistes, la lluminositat i l’orientació.

   

  • Manteniment, en les millors condicions: per ensenyar la millor cara del pis que vol vendre, sovint serà necessari fer-hi un repàs general; habitualment pintura i algunes petites reparacions. Normalment es tracta d’una petita inversió, que millora en molt la percepció que del pis en venda tindrà el possible comprador.

   

  • La compra d’un pis, és en bona part emocional: en la venda de pisos cal cuidar les sensacions, i les percepcions de tots els sentits. El pis que vostè vol vendre ha d’entrar pels ulls, però també per l’olfacte, pel tacte i l’emoció. Neteja, ordre, ventilació i bones olors resulten fonamentals.

   

  • Posar l’accent en les fortaleses: cal destacar i posar en valor allò que el fa especial el pis que vol vendre, remarcar-ne els punts més favorables, i ensenyar aquells detalls que el diferencien i li donen un valor afegit que no tenen els altres. L’alçada del sostre, el donar a dues façanes, el ser cantoner, el ser la darrera planta, uns especials acabats interiors, la profusió d’armaris encastats, un sistema de climatització sostenible, un entorn saludable, etc…

   

  • Espais neutrals: als compradors del pis que vostè vol vendre, cal facilitar-los al màxim que se l’imaginin tal com ells voldran que sigui, com aprofitaran els espais, posaran els seus mobles i triaran la decoració que més els agradi. Les estances del pis doncs, no és bo que estiguin massa carregades d’objectes estrictament personals, fotos o ornaments innecessaris.

   

  • Tenir tota la documentació del pis que vol vendre, ordenada i a punt: els plànols, les escriptures, la cèdula d’habitabilitat, la certificació energètica, els darrers rebuts d’IBI, de comunitat i el darrer rebut d’hipoteca si és el cas. A punt per donar seguretat, i si convé poder mostrar-ho a qualsevol interessat que estigui avançant en el camí de la compra. Farà també que el procés de venda del pis sigui més àgil i fàcil, sense haver de perdre el temps i possibilitats de venda obtenint-la, recuperant-la, actualitzant-la o rectificant-la. Un pis que es ven, ha de tenir tota la documentació a punt per vendre’l, des del primer dia.

  Ajut professional

   Per suposat, encarregar la venda a una Immobiliària moderna i altament professionalitzada optimitzarà i agilitzarà la gestió, fent-la més eficient i ràpida. Disposar d’una Immobiliària a Girona com Gènion Immobles, especialitzada a vendre, coneixedora del mercat i amb un servei integral i a mida, garantirà el millor acord possible, amb  la màxima satisfacció, comoditat i seguretat.