Francesc Eiximenis, 20 3r 2a 17001 Girona
Si estàs pensant a comprar una propietat, t'oferim el que estàs buscant i possibilitem que ho compris en les millors condicions, amb total seguretat i satisfacció.

Per a particulars i empreses

Tant si estàs pensant a comprar una casa, com un pis, un terreny, un local, una masia o una nau industrial, trobaràs l’oportunitat que més et convé. Tenim propietats de qualitat, a les millors zones de les comarques de Girona, Empordà i Costa Brava.

T’oferim un assessorament personalitzat sobre els requeriments per comprar una propietat. També ens encarreguem de tota la gestió en un servei immobiliari a mida, amb acompanyament i seguiment integral en tots els aspectes, tràmits i passos per comprar una propietat.

Si ets promotor

Si estàs pensant a comprar un terreny per a la construcció d’habitatges, hotels, naus comercials o industrials, tenim sòl edificable a les millors zones de les comarques de Girona, Empordà i Costa Brava.

 

Amb una concepció de servei immobiliari integral, t’assessorem a nivell urbanístic, arquitectònic i jurídic, negociem i t’acompanyem fins al tancament i comercialització.

 

T’oferim propietats en venda amb les màximes garanties

El mercat actual ofereix una gran quantitat d’immobles en venda, però no tots els operadors poden oferir les mateixes garanties. Per això, en plantejar-se la compra d’una propietat, és important deixar-se assessorar per una agència immobiliària realment qualificada i que compti amb una àmplia trajectòria en la venda de propietats. Només d’aquesta manera, es podrà assegurar una operació de compra amb les màximes garanties d’èxit.

 

A Gènion Immobles, posem a la teva disposició la nostra experiència i coneixement del mercat. T’assessorem sobre com comprar una propietat i t’ajudem a localitzar les millors ofertes immobiliàries, les propietats més idònies i les millors zones per comprar i invertir.

 

A més, totes les propietats que tenim en cartera han estat analitzades a fons en tots els seus aspectes, n’ha estat detectada qualsevol problemàtica i te’n podem oferir una total garantia.

Comprar una propietat

Si vols comprar una propietat que requereix qualsevol intervenció o reforma, et direm quina és exactament i te la podrem pressupostar sense cap compromís. Col·laborem amb els millors professionals: arquitectes, interioristes, decoradors, empreses constructores i industrials especialitzats, per assegurar la implementació de les solucions més avançades i eficients.

 

Et busquem el finançament, amb l’entitat i producte més avantatjós per cada cas. També en fem el seguiment i t’ajudem a negociar les millors condicions. Estem al teu costat durant tot el procés perquè puguis gaudir de la teva nova propietat tal com havies imaginat.

 

Si estàs interessat en comprar una propietat, t’animem a contactar amb nosaltres. Estarem encantats de poder-te ajudar i t’assessorarem sense cap compromís!

Vols que t'assessorem?

Demana’ns informació sense compromís, omple el següent formulari i ens posarem en contacte amb tu. També pots telefonar-nos al(+34) 972 20 86 36

  Sóc particularSóc empresa

  Informació bàsica sobre el tractament de dades (LO 3/2018 i Reglament (UE) 2016/679 ]RGPD])
  Responsable del tractament: IMMOBILIÀRIA SC
  Finalitat: Oferir i gestionar els nostres serveis d'assessorament immobiliari.
  Drets: Pot exercir els drets previstos als articles 15 a 22 del RGPD, que es recullen a la nostra política de privacitat..

  Saps les novetats que tenim cada mes?

  Subscriu-te al nostre butlletí per rebre les ofertes i novetats periòdicament, cada mes al teu correu.