Francesc Eiximenis, 20 3r 2a 17001 Girona

Parcel·les i solars en venda a Girona


 

Busqueu una parcel·la o un solar a Girona? A Gènion Immobles us ajudarem a seleccionar d’entre la nostra cartera de propietats, aquelles parcel·les i solars en venda a Girona que millor s’adaptin a les vostres necessitats.

Consulteu la nostra oferta de parcel·les a Girona i rodalia

Per parcel·les i solars a la ciutat de Girona, a la seva rodalia i comarques, posem a la vostra disposició diverses opcions.

Abans de començar la recerca de compra, us recomanem de calcular el pressupost màxim els marges financers de l’operació. Aquí ja podem ajudar-vos a començar una recerca més realista i efectiva. A Gènion Immobles coneixem el mercat, la fiscalitat d’aplicació segons els casos, les opcions de finançament i els costos afegits que cal tenir en compte quan enceteu un procés de recerca.

Localitzada la parcel·la, és important de fer-ne un estudi exhaustiu i amb assessorament professional de qualitat, per tal de valorar diferents aspectes com la qualificació urbanística, els usos permesos, l’edificabilitat, l’ocupació, la densitat màxima, així com realitzar les corresponents verificacions a nivell de Cadastre, Registre i Ajuntament, veure l’estat de càrregues, etc… Altra vegada ens posem a la vostra disposició per ajudar-vos a valorar la millor opció.

Terrenys, parcel·les i solars en venda a Girona

Sovint fem servir aquestes denominacions de manera indistinta, però és important de delimitar-ne els conceptes:

  • Finca: legalment, és una denominació genèrica aplicable a qualsevol propietat immobiliària, així es diu “finca registral”, “finca cadastral”, etc.. En aquest sentit més genèric, us convidem a informar-vos sobre finques a Girona entrant al nostre web. Més ja en l’ús comercial ordinari, quan parlem de finca ens referim a propietats grans, habitualment rurals.
  • Terreny: quan parlem de terreny ens referim a una porció de sòl, que pot tenir diferents característiques i qualificacions: rústic, urbanitzable o urbà. Així, tant podem fer servir la denominació terrenys en venda a Girona per a un tros de bosc no edificable, un camp de conreu per urbanitzar, una parcel·la per fer-hi una casa o un solar per construir-hi un blog de pisos.
  • Solar: es tracta d’aquells terrenys ja urbanitzats i que tenen les condicions que els fan aptes per a construir-hi: amb carrers asfaltats, voreres, enllumenat públic, aigua, electricitat i connexió a la xarxa de clavegueram. Són sòl urbà susceptible de llicència immediata per a construir-hi edificis residencials, hospitals, hotels, centres comercials, etc.. Els solars en venda a Girona, representen una molt bona oportunitat per a inversors i promotors.
  • Parcel·la: divisió elemental del sòl o unitat de terreny en el cadastre. Usualment, la denominació parcel·la es fa servir per indicar aquell sòl urbà o solar, apte per a la construcció d’una casa si es tracta de parcel·la residencial, o bé d’una nau industrial/comercial si es tracta d’una parcel·la industrial. Les parcel·les en venda a Girona, representen una molt bona inversió especialment en el moment present, en què la demanda de parcel·les a Girona i rodalia per a construir-hi cases no deixa de créixer.

Per a totes les necessitats, a Gènion Immobles us oferim terrenys, solars i parcel·les en venda a Girona, rodalia i comarques. És important tenir present que la compra d’aquest tipus de propietats és una compra de matèria primera, que requereix més que altres tipus de compres d’un estudi acurat i professional previ a l’adquisició. Per això, és encara més fonamental l’assessorament d’un equip qualificat i expert en aquest tipus d’operacions.

A Gènion Immobles us podem acompanyar en tot el procés de compra del vostre terreny, solar o parcel·la a Girona. El nostre equip professional us ajudarà a trobar la propietat que millor s’adapti a les vostres preferències, i estarà al vostre costat per vehicular-ne la compra amb total seguretat i plena satisfacció.

 

El que diuen els nostres clients

Gènion fa un servei excel·lent i el vull recomanar com a exemple de bona eficàcia i gran eficiència.

Anna Pagans

Serietat, eficiència i professionalitat en la seva gestió. Molt bons serveis i una molt bona cartera d' immobles i clients. Molt contents del seu treball i recomanem a qui vulgui vendre o comprar acudeixi a GENION. No se'n penedirà!!!

Deli Girona

Serietat irreprotxable, professionalitat i excel·lent assessor.

Miquel Vendrell

Magnífica gestió, agradable i eficient. Totalment recomanable.

Fermin Sidera Riera

Professionals, altament efectius i amb les idees clares; no et fan perdre el temps. El tracte és també excel·lent. Molt recomanables!

Helena Boadas

Saps les novetats que tenim cada mes?

Subscriu-te al nostre butlletí per rebre les ofertes i novetats periòdicament, cada mes al teu correu.