Francesc Eiximenis, 20 3r 2a 17001 Girona

Finques a Girona


 
 

A Gènion Immobles disposem d’una àmplia selecció de les millors finques a Girona. Entre la nostra cartera de propietats, podreu trobar finques rústiques, finques industrials o finques urbanes de qualitat i a les millors zones.

 

Us animem a consultar la nostra àmplia oferta de finques en venda i altres propietats a través del nostre cercador, que trobareu a la dreta d’aquesta mateixa pàgina. Podreu filtrar els resultats segons el tipus de propietat, la població, el nombre d’habitacions, la referència de l’immoble o el llindar de preu al qual voleu adaptar la cerca.  Si no trobeu el que necessiteu o teniu dubtes, podeu posar-vos en contacte amb nosaltres i us ajudarem a trobar la finca en venda a Girona que millor s’adapti a les vostres necessitats i gustos. 

 

Finques en venda a Girona

Localitzada la finca, serà important analitzar la possible compra amb deteniment i, per això, és necessari l’assessorament de professionals de qualitat que puguin valorar aspectes com l’estat de càrregues de la finca, la correlació de mides, els usos permesos, la situació urbanística, cadastral i registral, entre d’altres.  

 

Resulta imprescindible valorar amb coneixement cadascun dels aspectes que us pugui portar a la certesa d’una compra tan important com és una finca a Girona o Catalunya. Que la pugueu gaudir o explotar sense problemes i de la manera més indicada en dependrà d’aquest exhaustiu anàlisi. 

 

Dintre de les diferents tipologies de finques, les finques rústiques són unes de les més demandades actualment. En el nostre entorn més immediat, que són les comarques de Girona i Catalunya, representen un actiu clarament de futur. Comprar una finca rústica a Girona o a Catalunya representa una molt bona inversió, de revalorització segura.  

 

Finques rústiques a Girona

A Gènion Immobles disposem de finques rústiques a Girona i a la seva rodalia, a la Costa Brava, a les comarques d’interior o a l’Empordà. Totes les nostres propietats han estat analitzades a fons en tots els aspectes. Per això, us podem oferir les màximes garanties i us recomanem la compra d’aquest tipus de propietats.

 

Girona ha esdevingut, sobretot en els últims anys, un reclam a escala nacional i internacional. La ciutat ofereix múltiples facilitats i serveis, perfectament adaptats a les necessitats actuals. La nostra és una ciutat amb molta història, que ha estat capaç d’adaptar-se als canvis i les noves sinergies, convertint-se en el centre d’una gran activitat econòmica i cultural. 

 

No hi ha cap dubte que Girona es troba en un moment de gran i intens creixement. Precisament, per aquest motiu, creix també la necessitat de trobar paratges i finques singulars, lluny del tràfec de la ciutat però accessibles i ben comunicades. 

 

Finques a Catalunya

De la mateixa manera que a Girona, a mesura que passen els anys, comprar finques a Catalunya resulta cada vegada més difícil, ja que es tracta d’un tipus de propietat molt buscat i, en conseqüència, molt valorat. 

 

Les finques en venda a Catalunya són demandades per compradors locals, però també s’observa una irrupció cada cop més gran de compradors internacionals. Els futurs compradors es veuen atrets per la ubicació privilegiada del país, el clima temperat, la gastronomia, la cultura i, en general, la qualitat de vida que es respira al nostre territori. Per tot això, resulta evident que decidir-se per la compra d’aquest tipus de propietat a Catalunya és un clar encert i una opció de present i futur. 

 

Volem reiterar-nos en el fet que una finca a Girona o a Catalunya no es tracta d’una compra qualsevol i requereix un ampli estudi, previ a l’adquisició. Per això, és necessari comptar amb l’assessorament d’un equip de professionals qualificats i especialitzats en la venda d’aquest tipus de propietats. Us recordem que, des de Gènion Immobles, podem acompanyar-vos en tot el procés de compra, oferint-vos un servei integral i totalment personalitzat. Podeu contactar amb nosaltres sense compromís i us ajudarem a trobar la propietat que millor s’adapti a les vostres necessitats.

 

 

Vols que t'assessorem?

Demana’ns informació sense compromís, omple el següent formulari i ens posarem en contacte amb tu. També pots telefonar-nos al(+34) 972 20 86 36

  Sóc particularSóc empresa

  Informació bàsica sobre el tractament de dades (LO 3/2018 i Reglament (UE) 2016/679 ]RGPD])
  Responsable del tractament: IMMOBILIÀRIA SC
  Finalitat: Oferir i gestionar els nostres serveis d'assessorament immobiliari.
  Drets: Pot exercir els drets previstos als articles 15 a 22 del RGPD, que es recullen a la nostra política de privacitat..

  El que diuen els nostres clients

  Gènion fa un servei excel·lent i el vull recomanar com a exemple de bona eficàcia i gran eficiència.

  Anna Pagans

  Serietat, eficiència i professionalitat en la seva gestió. Molt bons serveis i una molt bona cartera d' immobles i clients. Molt contents del seu treball i recomanem a qui vulgui vendre o comprar acudeixi a GENION. No se'n penedirà!!!

  Deli Girona

  Serietat irreprotxable, professionalitat i excel·lent assessor.

  Miquel Vendrell

  Magnífica gestió, agradable i eficient. Totalment recomanable.

  Fermin Sidera Riera

  Professionals, altament efectius i amb les idees clares; no et fan perdre el temps. El tracte és també excel·lent. Molt recomanables!

  Helena Boadas

  Saps les novetats que tenim cada mes?

  Subscriu-te al nostre butlletí per rebre les ofertes i novetats periòdicament, cada mes al teu correu.