Francesc Eiximenis, 20 3r 2a 17001 Girona
Qui som

El nostre interès:

la teva satisfacció

 

A Gènion Immobles som especialistes a vendre i hi tenim una llarga experiència, fonamentada en resultats i feina ben feta. A propietari i comprador us oferim un servei a la mida, dinàmic, resolutiu i segur. Ens mou la recerca del vostre benefici i satisfacció. A particulars i empreses, us donem solucions a través d’una feina amb visió integral, personalitzada per cada cas i basada en criteris de professionalitat i excel.lència. Disposem d’una àmplia cartera de clients nacionals i internacionals, i som una empresa recomanada i posicionada en els mercats de referència.

 

Venem habitatges: cases, pisos, edificis i masies.

Venem sòl residencial, industrial i comercial: parcel.les, solars urbans i terrenys per desenvolupar.

Venem naus industrials i comercials, locals, oficines i negocis.

 

Et donem un assessorament integral en tot el procés de compra i venda, de manera personalitzada i del principi al final. T’acompanyem en tots els tràmits i gestionem qualsevol incidència, en un servei de confiança que et dóna seguretat i que busca la teva tranquil.litat i plena satisfacció. Posem a la teva disposició els millors mitjans i professionals, vetllem per la millor gestió i t’assessorem en tots els diversos aspectes: jurídics, arquitectònics, urbanístics, fiscals o financers.

 

Gènion Immobles

Vols que t'assessorem?

Demana’ns informació sense compromís, omple el següent formulari i ens posarem en contacte amb tu. També pots telefonar-nos al(+34) 972 20 86 36

  Sóc particularSóc empresa

  Informació bàsica sobre el tractament de dades (LO 3/2018 i Reglament (UE) 2016/679 ]RGPD])
  Responsable del tractament: IMMOBILIÀRIA SC
  Finalitat: Oferir i gestionar els nostres serveis d'assessorament immobiliari.
  Drets: Pot exercir els drets previstos als articles 15 a 22 del RGPD, que es recullen a la nostra política de privacitat..

  Saps les novetats que tenim cada mes?

  Subscriu-te al nostre butlletí per rebre les ofertes i novetats periòdicament, cada mes al teu correu.