Francesc Eiximenis, 20 3r 2a 17001 Girona

Terrenys en venda a Girona


A Gènion Immobles disposem d’una gran varietat de terrenys en venda a Girona, tant per a particulars com per a empreses i promotores. Entre les nostres propietats pots trobar una àmplia oferta en sòl edificable, parcel·les industrials i parcel·les residencials.

Terrenys en venda

Per compradors, la possible adquisició d’un terreny comporta una complexitat específica que és important tenir molt en compte. El preu de el terreny, la seva ubicació o les seves característiques són aspectes essencials i que sempre han de ser analitzats per un professional competent. Resulta indispensable gestionar una venda amb un agent immobiliari qualificat, ja que només ell podrà assessorar-te de la manera més transparent, realista i efectiva.

 

Recorda que a Gènion Immobles hem analitzat a fons i en tots els seus aspectes tots els terrenys que tenim en cartera. Podem assegurar-te que qualsevol problemàtica ha estat detectada pels nostres experts i podem oferir-te una total garantia.

 

Per a propietaris, la venda de terrenys també suposa certa complexitat. Per això, si vols gestionar la venda d’una parcel·la urbana residencial, un solar industrial, un solar comercial o un sòl urbà residencial, has de buscar una immobiliària que sigui capaç de gestionar i assessorar-te en tot moment.

 

Existeixen una gran multitud d’empreses que compren terrenys a Espanya, però no totes elles et poden acompanyar de manera totalment personalitzada i gestionar de forma integral la venda del teu terreny. A Gènion Immobles ens encarreguem de la comercialització i publicitat, la recerca, el contacte i seguiment de compradors, la negociació o el tancament de l’operació. A més, estudiem i valorem cada propietat per aconseguir el millor preu. Per això, sabem defensar-lo en qualsevol negociació.

Comprar terreny a Girona

Girona i les seves comarques són una zona ideal per comprar terrenys rústics o terrenys urbanitzables en venda. Tant si busques terrenys barats, com si vols invertir en la compra de finques a Girona, en aquesta ciutat i rodalia podràs trobar el que estàs buscant. És evident que la ubicació de la parcel·la o solar en venda és un element clau i, en aquest sentit, Girona ofereix un dels millors escenaris. Es tracta d’un dels pocs territoris en què pots trobar una àmplia varietat de possibilitats. Des mar fins muntanya, des de l’absoluta tranquil·litat a la cosmopolita ciutat.

 

En definitiva, sigui quin sigui el tipus de terreny o operació que vulguis realitzar, a Gènion Immobles trobaràs un equip de professionals especialitzats en la compra-venda de tot tipus de propietats. Els nostres anys d’experiència i la satisfacció dels nostres clients al llarg de tot aquest temps avalen els nostres resultats.

 

No dubtis a contactar-nos per més informació!

El que diuen els nostres clients

Gènion fa un servei excel·lent i el vull recomanar com a exemple de bona eficàcia i gran eficiència.

Anna Pagans

Serietat, eficiència i professionalitat en la seva gestió. Molt bons serveis i una molt bona cartera d' immobles i clients. Molt contents del seu treball i recomanem a qui vulgui vendre o comprar acudeixi a GENION. No se'n penedirà!!!

Deli Girona

Serietat irreprotxable, professionalitat i excel·lent assessor.

Miquel Vendrell

Magnífica gestió, agradable i eficient. Totalment recomanable.

Fermin Sidera Riera

Professionals, altament efectius i amb les idees clares; no et fan perdre el temps. El tracte és també excel·lent. Molt recomanables!

Helena Boadas

Saps les novetats que tenim cada mes?

Subscriu-te al nostre butlletí per rebre les ofertes i novetats periòdicament, cada mes al teu correu.