Francesc Eiximenis, 20 3r 2a 17001 Girona
Si estàs pensant en vendre una propietat, a Gènion Immobles trobaràs l’assessorament i l’ajuda que necessites perquè l’operació es realitzi de manera ràpida, senzilla i còmoda.

Vols vendre una propietat?

   

  Si vols vendre una propietat, tant si és una casa, pis, masia, terreny, local o nau, t’ajudarem a aconseguir el millor resultat. T’acompanyem en tot el procés de venda de la propietat, de manera absolutament personalitzada i del principi al final. Podràs deixar en les nostres mans la completa gestió, ens n’encarreguem de tot. Som especialistes a vendre, nosaltres només ens dediquem a això. Hi tenim experiència i ens avalen els bons resultats.

   

  Estudiem i valorem la teva propietat, n’identifiquem els punts forts, mancances i solucions per tal que es pugui vendre amb el màxim profit. Et gestionem la venda amb un servei immobiliari integral, basat en la professionalitat i el rigor, des de la posada en comercialització i publicitat, recerca, contacte i seguiment de compradors, visites, negociació i tancament final de l’operació.

   

  T’ajudem a vendre una propietat

  Per a particulars i empreses, oferim un assessorament a mida basat en el coneixement del mercat i orientat a la teva plena satisfacció. Venem propietats de qualitat, a les millors zones de les comarques de Girona, Empordà i Costa Brava.

  També t’ajudem a resoldre tots els dubtes que tinguis relacionats amb com vendre una propietat. Des de quins impostos es paguen en vendre una propietat o quina documentació es necessita. El nostre equip d’experts t’assessorarà en tots els diversos aspectes, jurídics, urbanístics, arquitectònics o fiscals.

   

  T’acompanyem en tots els tràmits i gestionem qualsevol problemàtica, amb un servei immobiliari de confiança que et dóna seguretat i que busca la teva tranquil·litat i plena satisfacció. Posem a la teva disposició els millors professionals especialitzats a vendre tota mena de propietats.

   

  Amb una àmplia cartera de clients nacionals i internacionals, som una empresa recomanada i ben posicionada en els mercats de referència. La nostra àmplia experiència i la satisfacció dels nostres clients al llarg dels anys, avala la nostra solvència.

   

  En publicitat, utilitzem els mitjans més eficients, amb presència a nivell nacional i internacional en diversos idiomes. Tenim una alta visibilitat a internet i xarxes, publicitat en els millors portals especialitzats, fem servir els mitjans més eficients i traiem el màxim profit de les noves tecnologies sense escatimar esforços. Especialistes a vendre propietats de qualitat, a les millors zones de les comarques de Girona, Empordà i Costa Brava.

   

  Com vendre una propietat ràpid?

  Per a molts propietaris, una de les majors preocupacions en vendre una casa és com fer-ho perquè el procés sigui el més ràpid, còmode i senzill possible. En aquest sentit, des de Gènion Immobles t’ajudarem a fer que la teva propietat destaqui i es diferenciï de la resta. D’aquesta manera, s’agilitzarà el procés de venda, es reduiran els costs i es maximitzarà el benefici.

   

  Vendre una propietat

  Si estàs interessat a vendre una propietat, pots contactar amb nosaltres per a més informació. Estarem encantats de poder atendre’t!

   

  Vols que t'assessorem?

  Demana’ns informació sense compromís, omple el següent formulari i ens posarem en contacte amb tu. També pots telefonar-nos al(+34) 972 20 86 36

   Sóc particularSóc empresa

   Informació bàsica sobre el tractament de dades (LO 3/2018 i Reglament (UE) 2016/679 ]RGPD])
   Responsable del tractament: IMMOBILIÀRIA SC
   Finalitat: Oferir i gestionar els nostres serveis d'assessorament immobiliari.
   Drets: Pot exercir els drets previstos als articles 15 a 22 del RGPD, que es recullen a la nostra política de privacitat..

   Saps les novetats que tenim cada mes?

   Subscriu-te al nostre butlletí per rebre les ofertes i novetats periòdicament, cada mes al teu correu.