Francesc Eiximenis, 20 3r 2a 17001 Girona

Àtics a Girona


 

A Gènion Immobles disposem d’una acurada selecció dels millors àtics a Girona i rodalia. Exclusius àtics en venda a Girona de diferents característiques i preus. Àtics moblats o sense moblar, de diverses mides, àtics amb terrassa i espectaculars vistes als racons més emblemàtics de la ciutat de Girona o tranquils àtics a les rodalies i pobles.

 

Com a agència immobiliària de referència a les comarques gironines, des de Gènion Immobles treballem per oferir als nostres clients les millors garanties. Som experts en la compravenda de tota mena de propietats. Per això, podem ajudar-lo a trobar l’àtic a Girona que està buscant. 

 

A la dreta d’aquesta pàgina, trobarà un cercador a través del qual podrà realitzar una exhaustiva cerca de les propietats que tenim actualment en cartera. Podrà filtrar els resultats per tipus de propietat, població, nombre d’habitacions, rang de preu o referència. Recordi que, si no troba el que està buscant o té dubtes, pot posar-se en contacte amb nosaltres sense cap mena de compromís. A Gènion Immobles podem assessorar-lo i guiar-lo en la venda o compra del seu pis ideal.  

 

L’increment de valor dels àtics

Els àtics han esdevingut un tipus de propietat molt apreciat i, en conseqüència el seu valor ha augmentat considerablement. De fet, es calcula que avui dia el valor d’un àtic pot arribar a superar en un 20 o en un 30%, el valor d’un pis. 

 

Aquest increment de valor es deu a múltiples factors. Sobretot a les grans ciutats, adquirir aquest tipus de propietats representa una gran i encertada inversió. Es tracta d’un habitatge poc comú, amb unes característiques i particularitats úniques. A més, si compta amb un entorn privilegiat, no hi ha dubte que el seu valor serà molt major al d’altres propietats.

 

Àtics en venda a Girona

No hi ha dubte que es tracta d’un bon moment, tant per la venda com per la compra d’aquest tipus de propietats. Per a propietaris, ara és un bon moment per vendre el seu àtic comptant amb el màxim profit. Per altra banda, els compradors avui dia podran trobar la propietat que estan buscant, a un preu competitiu i adquirir un habitatge que es revalora amb el pas dels anys. 

 

Un àtic a una ciutat com Girona representa una bona inversió per diversos motius. En primer lloc, perquè es tracta d’una propietat singular amb un enorme potencial i moltes possibilitats. A més, el fet de situar-se a Girona afegeix a la propietat una ubicació immillorable. Sobretot en els últims anys, Girona ha esdevingut una ciutat molt valorada i un centre econòmic, cultural, innovador i cosmopolita que fa situar el territori en un dels millors escenaris possibles. 

 

La capacitat d’adaptar-se a les noves sinergies conservant la seva essència, ha propiciat que Girona sigui avui dia una ciutat de futur, centrada en la millora i expansió constant. És per això que, no hi ha dubte que Girona és una inversió de present, però també de futur. 

 

El que diuen els nostres clients

Gènion fa un servei excel·lent i el vull recomanar com a exemple de bona eficàcia i gran eficiència.

Anna Pagans

Serietat, eficiència i professionalitat en la seva gestió. Molt bons serveis i una molt bona cartera d' immobles i clients. Molt contents del seu treball i recomanem a qui vulgui vendre o comprar acudeixi a GENION. No se'n penedirà!!!

Deli Girona

Serietat irreprotxable, professionalitat i excel·lent assessor.

Miquel Vendrell

Magnífica gestió, agradable i eficient. Totalment recomanable.

Fermin Sidera Riera

Professionals, altament efectius i amb les idees clares; no et fan perdre el temps. El tracte és també excel·lent. Molt recomanables!

Helena Boadas

Saps les novetats que tenim cada mes?

Subscriu-te al nostre butlletí per rebre les ofertes i novetats periòdicament, cada mes al teu correu.