La venda de terrenys sempre comporta una complexitat específica que els propietaris han de tenir en compte abans d’iniciar la comercialització, tant si es tracta de la venda d’una parcel·la urbana residencial per a particulars, com d’un solar industrial, comercial o hoteler o d’un sòl urbà residencial. Si és el cas, també buscar la immobiliària que els gestionarà i els assessorarà en aquest tema. A Gènion Immobles tenim experiència consolidada d’anys, amb un llarg històric en la gestió comercial de terrenys en venda.

 

Vols vendre un terreny?

  El preu del terreny

  Determinar el preu és el primer pas. A diferència de la venda de pisos, cases, naus i immobles en general, el terreny es tracta d’una matèria primera i el seu valor depèn principalment del que es pugui edificar a sobre. Com totes les matèries primeres, està subjecte a unes variacions més extremes.

  En èpoques d’expansió el seu valor puja molt més que el producte elaborat i en èpoques de recessió pateix unes baixades més accentuades. En l’última bombolla immobiliària i posterior crisi, determinats terrenys en venda van multiplicar molt el seu valor. Després van caure en picat i, en molts casos, van quedar totalment fora de mercat.

  La ubicació com a element clau en la venda de terrenys

  La ubicació de la parcel·la o solar en venda és un element clau. També que s’hi pugui edificar a sobre. Cal conèixer els usos permesos, tipologia, edificabilitat, ocupació, alçada reguladora, densitat i altres paràmetres constructius i urbanístics.

  Tenint clar aquests aspectes, veient també els costos i havent fet un estudi rigorós del mercat a la zona específica i en altres de similar condició, tindrem les dades per posar el preu de venda de la parcel·la o solar. Haurem d’apreciar el terreny en venda al màxim, de manera raonada i amb total justificació de cara als possibles compradors. A Gènion Immobles tenim una llarga experiència. Som els professionals idonis per posar el millor preu i saber-ho defensar en qualsevol negociació.

  Delimitar els preus de terrenys és essencial

  Delimitat el preu de venda del terreny, cal tenir molt clar quin és el mercat objectiu al qual es dirigeix ​​la nostra oferta de venda. Després buscar compradors, assessorar-los i acompanyar-los en tot moment. A un particular que vulgui fer-se una casa d’autopromoció, sovint cal assessorar-lo en la definició mateixa de l’habitatge que li convé. Segurament, caldrà acompanyar una empresa que vulgui construir un edifici industrial, hoteler o comercial en el moment de negociar amb les administracions competents. També ajudar-la a definir aspectes arquitectònics i d’enginyeria. A una promotora que vulgui edificar un bloc de pisos o un conjunt residencial, caldrà deixar-li clar quina serà la sortida comercial d’allò que construeixi.

  A Gènion Immobles tenim els coneixements tècnics i de mercat per fer que la venda d’un terreny, parcel·la o solar es pugui realitzar al millor preu i amb la màxima seguretat. Som especialistes a vendre i trobem els compradors més idonis per a la seva propietat. Si està pensant en vendre una propietat, no dubti a contactar-nos.