Els edificis en venda ofereixen múltiples possibilitats, tant per a compradors que busquen un nou habitatge, com per inversors que veuen, especialment en els edificis en venda per rehabilitar, una via de negoci en creixement. Al post d’avui, us direm què cal tenir en compte quan us plantegeu la compra d’un edifici complet i com buscar edificis en venda.

La venda d’edificis complets

Actualment, malgrat la situació de crisi sanitària que estem vivint, el mercat immobiliari segueix una tendència positiva alcista i un dels segments més actius és el de la compra i venda d’edificis, especialment a les places més dinàmiques. Ciutats com Barcelona o Girona, amb un gran atractiu i patrimoni arquitectònic, compten amb nombroses edificacions de valor i gran potencial.

Principalment, la compra d’edificis en venda ve motivada per l’interès d’adquirir un edifici d’habitatges, un edifici d’oficines, un edifici d’ús hoteler, per a residència d’estudiants, geriàtric, etc.. Les necessitats entre els perfils de compradors poden variar però, en comprar un edifici en venda, sempre cal tenir en compte alguns aspectes molt importants i que després detallarem. En perfil dels adquirents d’aquesta mena de propietats inclou des de particulars fins a empreses, institucions, promotors i grups d’inversors.

On buscar edificis en venda?

A l’hora de plantejar-se la compra d’un edifici complet, la intervenció de personal qualificat és fonamental. Es tracta d’una operació complexa, que abraça molts aspectes: arquitectònics, urbanístics, jurídics o administratius, regularitzacions, canvis d’usos, permisos, etc. A més, buscar edificis pot resultar una tasca difícil i que requereix una gran inversió en temps i diners, i tot sovint més d’un maldecap que és important de poder estalviar. Per això, la millor opció sempre és deixar-se assessorar per professionals immobiliaris que tinguin en compte les vostres necessitats i us ofereixin una solució a mida.

Quant costa comprar un edifici?

El preu d’un edifici en venda pot variar molt depenent de diversos factors com són la ubicació i la mobilitat, les condicions en què es troba l’edifici, les prestacions que ofereix, la proximitat de serveis i equipaments, etc. Per això, és important tenir en compte totes aquestes variables a l’hora de plantejar-se la compra d’un edifici en venda.

No hi ha dubte que el preu sol ser el factor més determinant a l’hora de comprar un edifici en venda, però és important valorar-lo tenint en compte tota la pluralitat d’altres factors que condicionen la venda. En tot cas, per comprar amb seguretat cal comptar amb l’assessorament necessari, i el més recomanable és contactar amb una agència immobiliària especialitzada. Un equip d’experts en aquest tipus de propietats, us oferirà l’opció que millor encaixi amb les vostres necessitats i us acompanyarà en tot el procés fins a aconseguir tancar la compra.

Edificis en venda a Girona

Si vens el teu edifici o busques edificis en venda a Girona i rodalia, recorda que a Gènion Immobles som especialistes en operacions de compravenda de tota mena de propietats. Disposem d’una àmplia oferta d’edificis per rehabilitar que s’ubiquen en punts estratègics de ciutats i pobles, en entorns rústics amb encant o a la vora del mar Així mateix, comercialitzem edificis rehabilitats, amb els millors criteris estètics, d’habitabilitat i d’estalvi energètic.

Als compradors, els garantim edificis adaptats a les seves necessitats perquè puguin realitzar la compra en les millors condicions, amb total seguretat i plena satisfacció. Als propietaris, els gestionem la venda amb un servei immobiliari integral, basat en la professionalitat i el rigor. Independentment de quin sigui el cas, el nostre objectiu sempre és la satisfacció i el benefici dels nostres clients.