Les masies en venda no són una adquisició qualsevol. En decidir-vos, esteu comprant història, vida, costums i tradició. És com comprar un quadre. Mimetitzades amb el paisatge no n’hi ha cap d’igual. Una compra única i emocional, d’un bé escàs i irrepetible. Un patrimoni singular cada cop més apreciat, amb la revalorització assegurada que tenen les peces úniques.

 

Masies en venda a Catalunya, un patrimoni singular

Les masies en venda a Catalunya són una bona inversió. Buscada pels compradors d’aquí com a primera o segona residència, però amb irrupció cada cop més gran de compradors internacionals. Aquests són atrets per la ubicació privilegiada del país, el clima temperat, la cultura, la gastronomia i la qualitat de vida.

 

Comarques de Girona. Un indret divers i privilegiat per residència i negoci.

Bones comunicacions, equipaments de qualitat, oferta de lleure i serveis, fan de les comarques de Girona una ubicació privilegiada per comprar la vostra masia. Les masies en venda a la rodalia de Girona, comarques d’interior, Costa Brava i Empordà, us ofereixen descobrir paratges ben diversos.

 

A les masies en venda a Girona i rodalia gaudirà de l’encant d’estar rodejat de camps. També la proximitat d’una ciutat de gran atractiu, amb universitat, aeroport, tren d’alta velocitat i una àmplia oferta cultural i de serveis. A les finques rústiques en venda a  l’Empordà, us trobareu amb alguns dels indrets més evocadors del territori. Tal vegada, fins i tot podreu gaudir de la vostra masia amb vistes al mar. La proximitat a la Costa Brava i un entorn realment sorprenent de pobles medievals, espais naturals genuïns i amables, festivals d’estiu, ambient pagès i cosmopolita. A les masies i finques rústiques en venda a La Selva interior i Garrotxa gaudireu d’una natura més feréstega i d’uns preus més ajustats. Amb menys pressió sobre el territori i espais ideals per gaudir de la natura i desconnectar, recordant el pas de remences, bandolers i carlins.

 

Un flux de turisme de qualitat cada cop més potent a la recerca d’experiències genuïnes, personalitzades i contacte amb l’entorn. Un lloc amb plana, mar i muntanya a tocar. A més de tota una xarxa potent i diversificada de serveis complementaris, oferta gastronòmica, esportiva, d’oci i cultura. Les masies i finques rústiques en venda a les comarques de Girona, resulten també l’opció ideal per muntar-hi el vostre negoci de turisme rural o hotel rústic amb totes les garanties d’èxit i valor de futur.

 

En una finca rústica o masia en venda, què heu de tenir en compte?

Decidits a comprar, no us precipiteu. Amb una propietat tan especial, seria una llàstima que us equivoquéssiu. Sobretot, tingueu en compte i mesureu quines són les vostres necessitats. Serveis, accés a vies de comunicació, proximitat d’un poble, distancia en temps a la vostra ciutat de referència, etcètera. Si és per viure-hi, en funció de les necessitats de la família i de si es destinarà a primera o segona residència. Si és per negoci del tipus de negoci i del públic objectiu que voleu atraure.

 

Localitzada la masia, finca rústica o casa de camp en venda, caldrà que analitzeu la possible compra i us deixeu assessorar per professionals de qualitat. Mireu l’estat de càrregues de la finca, servituds, correlació de les mides, termes, cabudes, partions i fites, comproveu la situació urbanística, cadastral i registral. Verifiqueu la seva inclusió al Catàleg de Masies i Cases de Pagès de cada poble, comproveu-ne els usos permesos, la possibilitat de segregacions i tot allò que us portarà certesa en una copra tan important i farà que la pugueu gaudir o explotar sense problemes i de la manera més indicada.

 

Masia en venda rehabilitada o per rehabilitar, sovint la gran disjuntiva.

La compreu rehabilitada i no hi toqueu res. Ja hi podeu entrar. Si la que trobeu és totalment o gairebé del vostre gust, amb els espais necessaris, resulta sens dubte l’opció més còmoda. La podeu palpar i fins i tot provar. És segur que ens estalviarem maldecaps, temps i possibles sorpreses… I tindreu l’avantatge d’un ús i gaudi immediat. Pagareu un preu més alt? No necessàriament, dependrà de cada cas. La dificultat principal és a trobar-la.

 

La compreu per rehabilitar, planifiqueu els nous espais i feu un procés creatiu de transformació. Caldrà esperar per estrenar-la i podeu tenir algun entrebanc, però segurament serà divertit. Podreu fer volar la imaginació i aconseguir un edifici més personal. Un bon assessorament i seguiment tècnic i professional serà encara més determinant perquè no us equivoqueu. Eviteu sorpreses, dilacions, disfuncionalitats i pressupostos impossibles o disparats. El coneixement de les normatives i la capacitat d’interlocució amb les administracions resultarà clau.

 

Una masia o finca rústica a les comarques de Girona, un actiu de futur.

En definitiva, comprar una masia o finca rústica en venda a Girona i les seves comarques és una compra intel·ligent. Resultarà una bona inversió i serà un actiu de futur en revalorització segura, personal i únic. Per viure-hi o per negoci, sens dubte una molt bona idea! La ciutat de Girona està creixent i s’està revaloritzant realment a gran velocitat. Per això, ara és un bon moment per invertir en aquest tipus d’adquisicions. A mesura que passa el temps, es converteixen en un bé molt preciat i cada cop més difícil d’adquirir.

 

El ritme de la ciutat i el seu extens creixement, com a conseqüència, fan que també creixi la necessitat de comptar amb propietats a les afores. Cases de camp, masies, finques o cases. Llocs on poder descansar de la celeritat de la vida moderna o gaudir de la calma, de poder respirar aire net. Cada vegada, aquestes necessitats són més presents en la societat en la que vivim.

 

A Gènion Immobles oferim una selecció de les millors masies de Girona. No dubtis en visitar-nos si estàs pensant a comprar-ne una. T’assessorarem i guiarem en l’elecció de la teva masia ideal.