Comprar casa rústica a les comarques de Girona, és una alternativa a la compra de masies, i també a la compra de cases convencionals. Les cases rústiques són buscades cada cop més, tant per a primera residència, per a segona residència o per a negoci.  Comprar una casa de pedra en un poble com Sant Martí Vell, Cruïlles, Fonteta, Palau Saverdera, Foixà o Colomers per dir-ne alguns, és una bona idea que cada vegada té més seguidors. 

 

Cases rústiques en venda

Una casa de carrer de pedra, una casa pairal o un casal en algun poble amb encant, sovint un nucli medieval a l’Empordà, Gironès, Pla de l’Estany, etc.., permet de tenir un habitatge original i genuí de personalitat i regust històric, amb elements constructius tradicionals que ens lliguen al territori i a la tradició.   

Al mateix temps, el fet d’estar dins un nucli urbà dóna l’opció de proximitat a restarants, petites botigues, veïnat proper i sentir-se acompanyat. La possibilitat de particitar en les festes locals, prendre la fresca i fer petar la xerrada amb els veïns, trobar altres nens per jugar, en el cas de famílies amb infants… Això sense renunciar a la proximitat de camps i boscos i al contacte amb la natura. 

 

Comprar casa rústica a les comarques de Girona, per a primera residència

A banda de les noves generacions del propi territori, cada vegada més interessades a romandre-hi, la compra de casa rústica de poble com a primera residència per part de compradors provinents de ciutat éstà agafant cada vegada més força, tant entre els nacionals com entre els internacionals. 

La millora de la mobilitat i la bona comunicació de molts del pobles de les comarques de Girona, amb accés cada cop més fàcil a Barcelona i altres grans ciutats per carretera, tren o avió, ho està facilitant en gran mesura. També la possibilitat de treballar a casa que ofereixen les noves tecnologies, permet que una senyora abans obligada a una assistència presencial posem-hi al seu lloc de treball a Londres, ara pugui desenvolupar la seva feina des de qualsevol poble de l’Empordà, i que potser en faci prou anant a Londres físicament un cop o un parell de cops al mes.  

 

Comprar casa rústica a Girona, per a segona residència

Potser l’opció més recurrent en molts de casos. Comprar casa rústica en algun dels pobles de les comarques de Girona, permet de fer com un segon arrelament i viure amb desconnexió una bona part dels dies de l’any. Ideal per famílies, possiblita que els nens puguin jugar al carrer, fer nous amics, saber com funcionen les tasques de l’hort i gaudir d’un ambient proper, de contrast i ben diferent del de la gran ciutat. 

Per caps de setmana i per vacances, els pobles de les comarques de Girona són aquest marc ideal de tranquil.litat i qualitat de vida, a prop de la platja i de la muntanya. També ofereixen la possibilitat de gaudir d’un entorn arquitectònic de notable interès, amb nuclis medievals realmente únics on sembla que s’hagi aturat el temps. L’oferta cultural hi és variada i propera, amb activitats en diversos formats tot l’any, i els reconeguts i prestigiosos festivals d’estiu amb cartells de primer nivell cada temporda; també amb una variada oferta gastronòmica d’un un ampli ventall de preus i especialiltats. 

 

Casa rústica a les comarques de Girona, per a negoci

L’encant, nomenada i ubicació privilegiada de determinats pobles de les comarques de Girona, en fa localitzacions idònies per a la implantació de negocis  tipus hotels amb encant, apartaments turístics, turisme rural, restaurants, etc. normalment de petit format. Comprar casa rústica a algun poble tipus Madremanya, Monells, Rupià, Peratallada, Pals, Peralada o Vilabertran i transformar-la en negoci és una opció amb grans possibilitats d’èxit per l’entorn, l’ofeta cultural, gastronòmica i lúdica, el fácil accés i la proximitat a la Costa Brava, al Pirineu, a Barcelona i a França.  

 

Assessorament immobiliari

Com a agència de referència, Gènion Immobles disposa d’una àmplia selecció de propietats rústiques a les comarques de Girona. No dubteu a contactar-nos si n’hi esteu buscant alguna: us orientarem i assessorarem de manera integral, en tot el procés de recerca i tramitació de compra de la vostra casa rústica a les comarques de Girona.