Els pobles que configuren l’àrea metropolitana de Girona, resulten una alternativa de compra molt atractiva i cada vegada més valorada. Comprar casa a la rodalia immediata de Girona, permet combinar els avantatges de proximitat a la ciutat i l’encant d’uns pobles amb qualitat de vida, bona mobilitat i contacte amb la natura. A Gènion Immobles Immobles coneixem en detall la rodalia de Girona, i hi tenim cases i parcel.les per vendre. Consulti la cartera de propietats que trobarà al nostre lloc web o contacti amb nosaltres per a més informació. 

 

Comprar casa als pobles de la rodalia immediata de Girona

Tractant-se d’una ciutat petita, accedir al centre de Girona des de qualsevol dels pobles de la rodalia immediata es fa en un espai de temps molt raonable, i el desplaçament des d’aquests pobles a altres punts del territori com Barcelona, Costa Brava o Catalunya interior normalment resulta encara més pràctic i ràpid que des de Girona mateix.  Tot això, fa que comprar casa als pobles de la rodalia de Girona sigui una molt bona opció, de revalorització garantitzada.

 

Sector sud de la rodalia de Girona

Vilablareix

A tocar de Girona en línea recta, en aquests darrers anys ha desenvolupat sectors residencials nous, fent créixer el poble especialmente per la seva banda est. S’ha generant una renovada oferta de cases, parcel.les i pisos a Vilablareix.  

 

Aiguaviva

Una mica més enllà, amb un nucli urbà molt descongestionat, aquí l’oferta es centra en cases i parcel.les. Les cases i parcel.les a Aiguaviva són ben valorades pels que busquen un entorn tranquil i amb excel.lent mobilitat. 

 

Fornells de la Selva

Un dels pobles més ben valorats de la rodalia de Girona, les cases i parcel.les a Fornells de la Selva van molt buscades. Té dues zones ben diferenciades: el nucli urbà i el seu entorn residencial, i la zona residencial de Fornells Parc, enganxada a Girona. 

 

Quart

Aquest poble de tradició terrissaire i en creixement de qualitat, s’ha convertit en una opció molt atractiva. Les cases a Quart permeten de viure a un pas de Girona i amb una molt bona mobilitat cap a la costa, interior o Barcelona. 

 

Llambilles

Si es compra casa o parcel.la a Llambilles, es pot triar entre el nucli antic, l’eixample residencial i sector proper al carril bici o algun dels seus veïnats. L’encant d’un petit poble enganxat al massís de Les Gavarres hi és garantit. 

 

Sector oest de la rodalia de Girona

Bescanó

Al nucli urbà, amb cases de poble i pisos grans, a la urbanització de Montfullà de cases i parcel.les grans amb vista a Girona o en algun dels seus veïnats, comprar casa, parcel.la o pis a Bescanó és una bona inversió, de revalorització assegurada.  

 

Sant Gregori

Molt ben valorat, combina un creixement urbanístic sostitngut, qualitat de vida i proximitat de Girona, amb un entorn rústic autèntic de camps de conreu i bosc. Comprar parcel.la, casa o pis a Sant Gregori és una inversió de total garantía.  

 

Canet d’Adri

Pels que sense renunciar a res volen un entorn encara més rural, una molt bona opció és comprar casa o parcel.la a Canet d’Adri. Ideal per viure enmig de la natura i desconnnectar cada dia tan sols tornant a casa. 

 

Sector nord de la rodalia de Girona

Sarrià de Ter

Amb preus una mica més ajustats, comprar pis, casa o parcel.la a Sarrià de Ter és una bona pensada. Al costat de Girona, amb un nuclil urbà consolidat de tota la vida i successius creixements residencials, resulta pràctic i d’ambient familiar. 

 

Sant Julià de Ramis

Amb una certa dispersió i diverses opcions, consta del nucli urbà, zones urbanitzades convencionals, i la possibilitat de comprar parcel.la o casa a la urbanització del Golf Girona, enlairada i perfecte pels amants del golf i la natura. 

 

Sector est de la rodalia de Girona

Celrà

Gaudeix d’un nucli antic d’origen medieval, una trama urbana consolidada i zones residencials descongestionades. Amb activitats i un dens teixit associatiu, comprar pis, casa o parcel.la a Celrà resulta ideal per a famílies amb nens.   

 

Bordils

El nucli medieval i la part del poble al costat de la carretera, ara es troben enllaçats per un entramat residencial de cases independents. Comprar casa a Bordils ens permetrà de viure en un poble tranquil i ben ubicat, ja de camí a la costa i l’Empordà.