Cases en venda a la Costa Brava, una alternativa de primera o segona residència, per a viure-hi tot l’any, per a passar-hi temporades llargues o per a un ús purament vacacional. La Costa Brava abasta una gran varietat de paisatges i entorns, des de la Selva Litoral fins als límits de l’Alt Empordà, amb grans platges obertes, petites cales i penya segats. La demografia hi és variada, així com la tipologia dels pobles i ciutats; des dels nuclis grans tipus Blanes, Lloret, Sant Feliu de Guíxols, Platja d’Aro, Sant Antoni de Calonge, Palamós, L’Escala o Roses, fins als pobles petits amb més tipisme tipus Begur, El Port de la Selva o Colera, o els nuclis exclusius estil Calella de Palafrugell, Llafranc, Tamariu o Cadaqués.

Comprar casa a la Costa Brava

Són molts els avantatges de comprar casa a la Costa Brava, una zona d’alta revalorització i amb grans perspectives de futur, encant natural, paisatges increïbles, ambient cosmopolita, economia oberta i possibilitats de negoci, dotació de serveis, equipaments i amb molt bona mobilitat. La Costa Brava combina a la perfecció l’encant natural, les activitats tradicionals i el llegat arquitectònic, amb una gran oferta de lleure, instal.lacions esportives de primer nivell, i una varietat d’esbarjo que va des dels més refinats festivals d’estiu a les nits més discotequeres i esbojarrades.

La tipologia del comprador de casa a la Costa Brava és ben diversa: compradors locals que hi viuen i hi treballen de tota la vida, comprador nacional o internacional a la recerca d’una primera residència i sovint d’un canvi de vida, a la recerca d’una segona residència on passar-hi la meitat de l’any, on jubilar-se o on venir de vacances amb la família, inversors a la recerca de renda i plus vàlua, etc.

Quant a les nacionalitats i preferències dels compradors estrangers de cases a la Costa Brava són cada vegada més barrejades, mantenint però la tendència de més francesos i belgues al nord i al centre, i de més alemanys, danesos, holandesos, anglesos, escandinaus i russos al centre i al sud. Vist inicialment com a un indret ideal per a les vacances o la jubilació, la millora de la mobilitat, les comunicacions i les noves tecnologies estan possibilitant cada vegada més un canvi de visió. Ultra les possibilitats de feina i negoci al mateix lloc, el teletreball permet la feina i negoci si convé a distància del centre de treball, on potser la presència física només és requerida molt puntualment; això sumat a la nova visió que ha portat la pandèmia, posant cada cop més en valor els espais exteriors, està canviant el paradigma, reconvertint segones residències en primeres, possibilitant i incentivant el canvi d’un habitatge enmig d’una gran ciutat convencional sorollosa, massificada i amb alts nivells de pol.lució, a per exemple una casa rural a la Costa Brava, a una casa amb jardí i piscina privada a la Costa Brava, a un habitatge amb vistes al mar en plena Costa Brava, etc..

Cases en venda a la Costa Brava

En relació a la tipologia d’habitatges, és ben variada: les cases de luxe a la Costa Brava, les masies a la vora del mar i les cases rurals amb encant singular han estat sempre cobejades per les grans fortunes, els nous rics i famosos de tot el món; el complexos residencials al voltant dels ports esportius són ideals per als amants de la navegació; els desenvolupats a l’entorn dels camps de golf pels amants del relax i els golfistes; les cases a primera línia de mar resulten una opció privilegiada i molt difícil de trobar; les rehabilitacions de cases als centres urbans és una altra opció que potencia el contacte amb la població local i la vida de poble, i els conjunts residencials de cases en filera amb jardí privat i jardí comunitari amb piscina fan que també puguin accedir a aquesta opció les economies no tan folgades.

La immobiliària per a vendre o comprar a la Costa Brava

Ara amb propietats en venda a Santa Cristina d’Aro, Platja d’Aro, Sant Antoni de Calonge, Begur, L’Estartit i L’Escala, a Gènion Immobles us podem oferir el millor assessorament i servei en la comercialització o en la compra de la vostra propietat a la Costa Brava. Com a immobiliària de referència a les comarques de Girona i amb presència continuada a la Costa Brava, hi hem gestionat la venda de nombroses propietats immobiliàries: a Lloret de Mar, a Tossa de Mar, a Sant Feliu de Guíxols, a Sant Antoni de Calonge, a Palamós, a Calella de Palafrugell, a Llafranc, a Tamariu, a Begur, a L’Estartit, a L’Escala, a Roses, a Cadaqués, a El Port de la Selva i a LLançà. Masies, cases de luxe, propietats singulars, cases de poble, cases adossades, pisos, hotels, parcel.les, solars urbans i terrenys edificables. Hi tenim experiència, coneixem el territori, disposem dels mitjans més innovadors i d’un equip professional qualificat especialitzat en compravenda.