Your search results

Pisos a Girona: Per viure o per invertir

Publicat per dobleseo on 2 abril, 2019
| 0

Els pisos a Girona s’estan revaloritzant a tal velocitat que, sense cap dubte, ara és un bon moment per adquirir-ne. Us expliquem per què:

 

Girona, un indret privilegiat

Una ciutat de dimensió humana, amb qualitat de vida, oberta, innovadora i cosmopolita. Aquests i altres atributs estan fent de Girona una ciutat cada cop més valorada. S’ha sabut transformar sense trair les essències. Posant en joc una ubicació privilegiada, un patrimoni històric singular i un capital humà preparat pel canvi.

 

Amb equipaments i espais públics de qualitat. També un Barri Vell recuperat, una oferta cultural, gastronòmica i d’oci de primer nivell, i una mobilitat molt millorada. Girona és, sens dubte, un lloc ideal per comprar pisos, per viure-hi o invertir-hi. Ja estiguin en perfecte estat de conservació o hagin de reformar-se, un pis en la capital és sempre una bona adquisició.

 

Pisos, ideals per viure

Amb escoles de primer nivell, una Universitat de prestigi. També uns equipaments esportius al dia, oferta d’esbarjo, proximitat a la natura i seguretat al carrer. Comprar un pis en venda a Girona, una tria ideal per a famílies amb nens i joves adolescents, parelles i singles.

 

Un entorn dinàmic i innovador. La poca distància en temps a Barcelona i a la Costa Brava, un ambient residencial tranquil, converteix Girona en una opció cada cop més buscada on comprar un pis per viure-hi.

 

Quan compreu un pis per viure-hi considereu sobretot la zona, les dimensions requerides, les qualitats, la bona orientació, la llum, la funcionalitat, els accessos i els serveis. Per a famílies amb nens, la proximitat a centres educatius de qualitat és essencial. Per als que us desplaceu cada dia, estar a prop de les estacions serà molt pràctic. Per a tots, que el pis a Girona que trieu comprar estigui en un edifici de qualitat, amb manteniment al dia i bon veïnatge resultarà essencial en el moment de l’elecció.

 

Pisos, ideals per invertir

Encant, nivell de vida i un creixement sostingut i continuat, fan de Girona una ciutat en constant millora i expansió. Amb preus de pisos en venda encara molt allunyats de Barcelona i altres grans ciutats. La compra de pisos a Girona és una inversió de recorregut, amb renda i revalorització assegurades.

 

En una ciutat atractiva per viure-hi habitualment, per estar-hi una temporada o per venir-hi a passar uns dies. Hi ha una demanda creixent de pisos per arrendar com a primera residència, de temporada i de lloguer turístic. Amb la mobilitat que permeten les noves tecnologies, un teixit emprenedor i cultural dinàmic. Una Universitat de prestigi, un Barri Vell encantador, un Festival de Teatre de primer nivell, uns equipaments culturals renovats. La presència en augment de ciclistes, equips i esportistes de tot el món enamorats de la ciutat i del seu entorn. Tot això, fa dels pisos en venda a Girona una opció cada cop més interessant per invertir-hi, amb expectativa de rendes en alça  i una forta revalorització.

 

Quan compreu un fantàstic pis en venda a Girona per invertir-hi, considereu quina serà la modalitat d’arrendament pel vostre pis a Girona que més us interessa. També a quin segment d’arrendataris us voleu adreçar. Caldrà que feu les mateixes consideracions que hem dit abans en els pisos a Girona per viure-hi. Posant també especial atenció a la proximitat de focus emissors de futurs arrendataris (Universitat, hospitals, oficines, centres administratius, …), o una ubicació privilegiada al Barri Vell i centre de Girona, segons els casos.

 

Comprar pisos a Girona, una bona idea

 Comprar pisos per viure-hi o per llogar, és una opció de present i de futur. Amb un encant i entorn privilegiat, Girona és la mida de ciutat pràctica i de qualitat que té tots els avantatges. Un valor assegurat i estable, una bona idea que no us penedireu d’haver dut a terme.

 

A Gènion Immobles, us ajudem a trobar els pisos més idonis per a la satisfacció de les vostres expectatives. Amb la seguretat i garantia d’un equip professional arrelat a la zona i especialitzat en la compravenda.

Centre de preferències de privadesa

Cookies imprecindibles

S'usen per emmagatzemar les teves preferències sobre la política de privacitat.

gdpr, analytics

Advertising

Analytics

Other