Els pisos a Girona s’estan revaloritzant a tal velocitat que, sense cap dubte, ara és un bon moment per adquirir-ne. Us expliquem per què:

 

Girona, un indret privilegiat

Una ciutat de dimensió humana, amb qualitat de vida, oberta, innovadora i cosmopolita. Aquests i altres atributs estan fent de Girona una ciutat cada cop més valorada. S’ha sabut transformar sense trair les essències. Posant en joc una ubicació privilegiada, un patrimoni històric singular i un capital humà preparat pel canvi.

 

Amb equipaments i espais públics de qualitat. També un Barri Vell recuperat, una oferta cultural, gastronòmica i d’oci de primer nivell, i una mobilitat molt millorada. Girona és, sens dubte, un lloc ideal per comprar pisos, per viure-hi o invertir-hi. Ja estiguin en perfecte estat de conservació o hagin de reformar-se, un pis en la capital és sempre una bona adquisició.

 

Pisos a Girona, ideals per viure

Amb escoles de primer nivell, una Universitat de prestigi. També uns equipaments esportius al dia, oferta d’esbarjo, proximitat a la natura i seguretat al carrer. Comprar un pis en venda a Girona, una tria ideal per a famílies amb nens i joves adolescents, parelles i singles.

 

Un entorn dinàmic i innovador. La poca distància en temps a Barcelona i a la Costa Brava, un ambient residencial tranquil, converteix Girona en una opció cada cop més buscada on comprar un pis per viure-hi.

 

Quan compreu un pis per viure-hi considereu sobretot la zona, les dimensions requerides, les qualitats, la bona orientació, la llum, la funcionalitat, els accessos i els serveis. Per a famílies amb nens, la proximitat a centres educatius de qualitat és essencial. Per als que us desplaceu cada dia, estar a prop de les estacions serà molt pràctic. Per a tots, que el pis a Girona que trieu comprar estigui en un edifici de qualitat, amb manteniment al dia i bon veïnatge resultarà essencial en el moment de l’elecció.

 

Pisos, ideals per invertir

Encant, nivell de vida i un creixement sostingut i continuat, fan de Girona una ciutat en constant millora i expansió. Amb preus de pisos en venda encara molt allunyats de Barcelona i altres grans ciutats. La compra de pisos a Girona és una inversió de recorregut, amb renda i revalorització assegurades.

 

En una ciutat atractiva per viure-hi habitualment, per estar-hi una temporada o per venir-hi a passar uns dies. Hi ha una demanda creixent de pisos per arrendar com a primera residència, de temporada i de lloguer turístic. Amb la mobilitat que permeten les noves tecnologies, un teixit emprenedor i cultural dinàmic. Una Universitat de prestigi, un Barri Vell encantador, un Festival de Teatre de primer nivell, uns equipaments culturals renovats. La presència en augment de ciclistes, equips i esportistes de tot el món enamorats de la ciutat i del seu entorn. Tot això, fa dels pisos en venda a Girona una opció cada cop més interessant per invertir-hi, amb expectativa de rendes en alça  i una forta revalorització.

 

Quan compreu un fantàstic pis en venda a Girona per invertir-hi, considereu quina serà la modalitat d’arrendament pel vostre pis a Girona que més us interessa. També a quin segment d’arrendataris us voleu adreçar. Caldrà que feu les mateixes consideracions que hem dit abans en els pisos a Girona per viure-hi. Posant també especial atenció a la proximitat de focus emissors de futurs arrendataris (Universitat, hospitals, oficines, centres administratius, …), o una ubicació privilegiada al Barri Vell i centre de Girona, segons els casos.

 

Comprar pisos Girona, una bona idea

 Comprar pisos per viure-hi o per llogar, és una opció de present i de futur. Amb un encant i entorn privilegiat, Girona és la mida de ciutat pràctica i de qualitat que té tots els avantatges. Un valor assegurat i estable, una bona idea que no us penedireu d’haver dut a terme.

 

A Gènion Immobles, us ajudem a trobar els immobles més idonis per a la satisfacció de les vostres expectatives. Amb la seguretat i garantia d’un equip professional arrelat a la zona i especialitzat en la compravenda.