Francesc Eiximenis, 20 3r 2a 17001 Girona
Som especialistes a vendre, nosaltres només ens dediquem a això, hi tenim experiència i ens avalen els resultats.

T’acompanyem en tot el procés, de manera absolutament personalitzada i del principi al final.

Estudiem i valorem la teva propietat, n’identifiquem els punts forts, mancances i solucions per tal que es pugui vendre amb el màxim profit. Et gestionem la venda amb un servei immobiliari integral, basat en la professionalitat i el rigor, des de la posada en comercialització i publicitat, recerca, contacte i seguiment de compradors, visites, negociació i tancament final de l’operació. Venem propietats de qualitat, a les millors zones de les comarques de Girona, Empordà i Costa Brava.

 

 

Per a particulars i empreses, oferim un assessorament a mida basat en el coneixement del mercat i orientat a la teva plena satisfacció.

T’acompanyem en tots els tràmits i gestionem qualsevol problemàtica, en un servei immobiliari de confiança que et dóna seguretat i que busca la teva tranquil·litat i plena satisfacció. Posem a la teva disposició els millors professionals especialitzats a vendre, vetllem per la millor gestió i t’assessoraran en tots els diversos aspectes, jurídics, urbanístics, arquitectònics o fiscals.

Amb una àmplia cartera de clients nacionals i internacionals, som una empresa recomanada i ben posicionada en els mercats de referència.

En publicitat utilitzem els mitjans més eficients, amb presència a nivell nacional i internacional en diversos idiomes. Tenim una alta visibilitat a internet i xarxes, publicitat en els millors portals especialitzats, fem servir els mitjans més eficients i traiem el màxim profit de les noves tecnologies sense escatimar esforços. Especialistes a vendre propietats de qualitat, a les millors zones de les comarques de Girona, Empordà i Costa Brava.

Vols que t'assessorem?

Demana’ns informació sense compromís, omple el següent formulari i ens posarem en contacte amb tu. També pots telefonar-nos al(+34) 972 20 86 36

Sóc particularSóc empresa

El que diuen els nostres clients

Gènion fa un servei excel·lent i el vull recomanar com a exemple de bona eficàcia i gran eficiència.

Anna Pagans

Serietat, eficiència i professionalitat en la seva gestió. Molt bons serveis i una molt bona cartera d' immobles i clients. Molt contents del seu treball i recomanem a qui vulgui vendre o comprar acudeixi a GENION. No se'n penedirà!!!

Deli Girona

Serietat irreprotxable, professionalitat i excel·lent assessor.

Miquel Vendrell

Magnífica gestió, agradable i eficient. Totalment recomanable.

Fermin Sidera Riera

Professionals, altament efectius i amb les idees clares; no et fan perdre el temps. El tracte és també excel·lent. Molt recomanables!

Helena Boadas

Saps les novetats que tenim cada mes?

Subscriu-te al nostre butlletí per rebre les ofertes i novetats periòdicament, cada mes al teu correu.