Francesc Eiximenis, 20 3r 2a 17001 Girona
Tenim la propietat que et convé i possibilitem que la compris en les millors condicions, amb total seguretat i satisfacció.

Per a particulars i empreses

Tenim propietats de qualitat, a les millors zones de les comarques de Girona, Empordà i Costa Brava. T’oferim assessorament i gestió personalitzats en un servei immobiliari a mida, amb acompanyament i seguiment integral en tots els aspectes i tràmits.

Si ets promotor

Tenim sòl edificable a les millors zones de les comarques de Girona, Empordà i Costa Brava. Amb una concepció de servei immobiliari integral, t’assessorem a nivell urbanístic, arquitectònic i jurídic, negociem i t’acompanyem fins al tancament i comercialització.

Les propietats que tenim en cartera han estat analitzades a fons en tots els seus aspectes, n’ha estat detectada qualsevol problemàtica i te’n podem oferir una total garantia.

 

Si la propietat que vols comprar requereix qualsevol intervenció o reforma, et direm quina és exactament i te la podem pressupostar sense cap compromís.

Et busquem el finançament, amb l’entitat i producte més avantatjós per cada cas

En fem el seguiment i t’ajudem a negociar les millors condicions.

Vols que t'assessorem?

Demana’ns informació sense compromís, omple el següent formulari i ens posarem en contacte amb tu. També pots telefonar-nos al(+34) 972 20 86 36

Sóc particularSóc empresa

Informació bàsica sobre el tractament de dades (LO 3/2018 i Reglament (UE) 2016/679 ]RGPD])
Responsable del tractament: IMMOBILIÀRIA SC
Finalitat: Oferir i gestionar els nostres serveis d'assessorament immobiliari.
Drets: Pot exercir els drets previstos als articles 15 a 22 del RGPD, que es recullen a la nostra política de privacitat..

Saps les novetats que tenim cada mes?

Subscriu-te al nostre butlletí per rebre les ofertes i novetats periòdicament, cada mes al teu correu.