Your search results

Masies en venda, com comprar la ideal

Publicat per dobleseo on 21 Març, 2019
| 0

Les masies en venda no són una adquisició qualsevol. En decidir-vos, esteu comprant història, vida, costums i tradició. És com comprar un quadre. Mimetitzades amb el paisatge no n’hi ha cap d’igual. Una compra única i emocional, d’un bé escàs i irrepetible. Un patrimoni singular cada cop més apreciat, amb la revalorització assegurada que tenen les peces úniques.

 

Masies en venda a Catalunya, un patrimoni singular

Les masies en venda a Catalunya són una bona inversió. Buscada pels compradors d’aquí com a primera o segona residència, però amb irrupció cada cop més gran de compradors internacionals. Aquests són atrets per la ubicació privilegiada del país, el clima temperat, la cultura, la gastronomia i la qualitat de vida.

 

Comarques de Girona. Un indret divers i privilegiat per residència i negoci.

Bones comunicacions, equipaments de qualitat, oferta de lleure i serveis, fan de les comarques de Girona una ubicació privilegiada per comprar la vostra masia. Les masies en venda a la rodalia de Girona, comarques d’interior, Costa Brava i Empordà, us ofereixen descobrir paratges ben diversos.

 

A les masies en venda al Gironès i rodalia de Girona gaudirà de l’encant d’estar rodejat de camps. També la proximitat d’una ciutat de gran atractiu, amb universitat, aeroport, tren d’alta velocitat i una àmplia oferta cultural i de serveis. A les finques rústiques en venda a  l’Empordà, us trobareu amb alguns dels indrets més evocadors del territori. Tal vegada, fins i tot podreu gaudir de la vostra masia amb vistes al mar. La proximitat a la Costa Brava i un entorn realment sorprenent de pobles medievals, espais naturals genuïns i amables, festivals d’estiu, ambient pagès i cosmopolita. A les masies i finques rústiques en venda a La Selva interior i Garrotxa gaudireu d’una natura més feréstega i d’uns preus més ajustats. Amb menys pressió sobre el territori i espais ideals per gaudir de la natura i desconnectar, recordant el pas de remences, bandolers i carlins.

 

Un flux de turisme de qualitat cada cop més potent a la recerca d’experiències genuïnes, personalitzades i contacte amb l’entorn. Un lloc amb plana, mar i muntanya a tocar. A més de tota una xarxa potent i diversificada de serveis complementaris, oferta gastronòmica, esportiva, d’oci i cultura. Les masies i finques rústiques en venda a les comarques de Girona, resulten també l’opció ideal per muntar-hi el vostre negoci de turisme rural o hotel rústic amb totes les garanties d’èxit i valor de futur.

 

En una finca rústica o masia en venda, què heu de tenir en compte?

Decidits a comprar, no us precipiteu. Amb una propietat tan especial, seria una llàstima que us equivoquéssiu. Sobretot, tingueu en compte i mesureu quines són les vostres necessitats. Serveis, accés a vies de comunicació, proximitat d’un poble, distancia en temps a la vostra ciutat de referència, etcètera. Si és per viure-hi, en funció de les necessitats de la família i de si es destinarà a primera o segona residència. Si és per negoci del tipus de negoci i del públic objectiu que voleu atraure.

 

Localitzada la masia, finca rústica o casa de camp en venda, caldrà que analitzeu la possible compra i us deixeu assessorar per professionals de qualitat. Mireu l’estat de càrregues de la finca, servituds, correlació de les mides, termes, cabudes, partions i fites, comproveu la situació urbanística, cadastral i registral. Verifiqueu la seva inclusió al Catàleg de Masies i Cases de Pagès de cada poble, comproveu-ne els usos permesos, la possibilitat de segregacions i tot allò que us portarà certesa en una copra tan important i farà que la pugueu gaudir o explotar sense problemes i de la manera més indicada.

 

Masia en venda rehabilitada o per rehabilitar, sovint la gran disjuntiva.

La compreu rehabilitada i no hi toqueu res. Ja hi podeu entrar. Si la que trobeu és totalment o gairebé del vostre gust, amb els espais necessaris, resulta sens dubte l’opció més còmoda. La podeu palpar i fins i tot provar. És segur que ens estalviarem maldecaps, temps i possibles sorpreses… I tindreu l’avantatge d’un ús i gaudi immediat. Pagareu un preu més alt? No necessàriament, dependrà de cada cas. La dificultat principal és a trobar-la.

 

La compreu per rehabilitar, planifiqueu els nous espais i feu un procés creatiu de transformació. Caldrà esperar per estrenar-la i podeu tenir algun entrebanc, però segurament serà divertit. Podreu fer volar la imaginació i aconseguir un edifici més personal. Un bon assessorament i seguiment tècnic i professional serà encara més determinant perquè no us equivoqueu. Eviteu sorpreses, dilacions, disfuncionalitats i pressupostos impossibles o disparats. El coneixement de les normatives i la capacitat d’interlocució amb les administracions resultarà clau.

 

Una masia o finca rústica a les comarques de Girona, un actiu de futur.

En definitiva, comprar una masia o finca rústica en venda a Girona i les seves comarques és una compra intel·ligent. Resultarà una bona inversió i serà un actiu de futur en revalorització segura, personal i únic. Per viure-hi o per negoci, sens dubte una molt bona idea! La ciutat de Girona està creixent i s’està revaloritzant realment a gran velocitat. Per això, ara és un bon moment per invertir en aquest tipus d’adquisicions. A mesura que passa el temps, es converteixen en un bé molt preciat i cada cop més difícil d’adquirir.

 

El ritme de la ciutat i el seu extens creixement, com a conseqüència, fan que també creixi la necessitat de comptar amb propietats a les afores. Cases de camp, masies, finques o cases. Llocs on poder descansar de la celeritat de la vida moderna o gaudir de la calma, de poder respirar aire net. Cada vegada, aquestes necessitats són més presents en la societat en la que vivim.

 

A Gènion Immobles oferim una selecció de les millors masies de Girona. No dubtis en visitar-nos si estàs pensant a comprar-ne una. T’assessorarem i guiarem en l’elecció de la teva masia ideal.

Centre de preferències de privadesa

  Cookies imprecindibles

  S'usen per emmagatzemar les teves preferències sobre la política de privacitat.

  gdpr, analytics

  Advertising

  Analytics

  Other