Your search results

Com comprar casa a Girona?

Publicat per genion on 28 gener, 2019
| 0

Quan decidiu comprar casa a Girona comenceu amb molts dubtes.
Abans que prengueu una decisió, volem ajudar-vos a tenir en compte alguns aspectes importants a l’hora de comprar un immoble.

És millor comprar casa de particular a particular?

Sovint hi ha la creença que comprar casa directament de particular a particular és millor que fer-ho a través d’una immobiliària, però normalmente no és així.

Si compreu a través d’una immobiliària comptareu amb moltes garanties que el particular no us pot oferir. El coneixement de mercat i la capacitat de negociació del profesional portarà a l’elecció òptima, i al tancament de l’operació de compra en unes millors condicions i preu del que poden aconseguir negociant directament els particulars.

La intervenció de professionals es traduirà també en una major seguretat i estalvi de temps. L’agència immobiliària serà qui s’encarregarà de fer les comprovacions documentals, publicitat, trucades, visites, seguiment, negociacions, tancament i gestió del tracte fins a l’escripturació. També us assessorarà en tots els aspects de la recerca o posada en comercialització i tracte, sigui a nivell legal, financer, fiscal o tècnic.

Comprar a Girona

Si busqueu una inmobiliaria per vendre o comprar a Girona, no us val una de qualsevol, generalista o abocada més al lloguer i l’administració. Us en cal una de realmente especialitzada a vendre, amb recursos i que ofereixi un serveis personalitzat, a mida, resolutiu i segur.

Decidir la zona

Per decidir la zona on comprar casa a Girona, cal tenir en compte diversos aspectes:

  • Conveniència que sigui dins la mateixa ciutat, en la rodalia metropolitana o en un entorn més rural.
  • Accessos, transport i mobilitat en general. En relació a la feina, escoles, lleure, etc..
  • Serveis i equipaments de la zona: educatius, mèdics, lleure i cultura, botigues i centres comercials, etc..

Decidir quin és el pressupost de forma realista

Abans de començar la recerca, és molt important que tingueu calculat quin és el pressupost màxim de compra que us resulta factible, i dins quines franges us voleu moure. L’agència immobiliària especialitzada a vendre, que coneix el mercat, els costos tributaris, els financers i el detall de les despeses afegides, ja us pot ajudar ajudar en aquest moment inicial. Estalviareu temps i la recerca resultarà molt més eficient.

Contactar amb una agència immobiliària qualificada

Per vendre o comprar casa a Girona us caldrà contactar amb una agència immobiliària realment qualificada, que conegui en profunditat el mercat de la zona i que us assessori en funció de les vostres especials necessitats.

Us ajudarem a localitzar les millors ofertes immobiliàries, les propietats més idònies i les millors zones per comprar i invertir, amb un assessorament integral i totalmente personalitzat.

A Gènion Immobles som especialistes a vendre amb un llarg historial dins del sector, marcat per la professionalitat i el servei de qualitat, el coneixement i l’ús de les tecnologies més avançades, amb feina ben feta i resultats.

Venem cases, pisos, masies, edificis, solars, locals, negocis i naus comercials. Donem un assessorament integral a mida, i us acompanyem de forma efectiva durant tot el procés.

Estem al vostre costat en tots els tràmits, gestionant i resolent qualsevol incidència, i fent que el procés de venda o compra de la vostra casa o propietat resulti una experiència realmente gratificant i positiva.