Your search results

T’acompanyem en tot el procés, de manera absolutament personalitzada i del principi al final.

Estudiem i valorem la teva propietat, n’identifiquem els punts forts, mancances i solucions per tal que es pugui vendre amb el màxim profit. Et gestionem la venda amb un servei integral basat en la professionalitat i el rigor, des de la posada en comercialització i publicitat, recerca, contacte i seguiment de compradors, visites, negociació i tancament final de l’operació.

Per a particulars i empreses, oferim un assessorament a mida basat en el coneixement del mercat i orientat a la teva plena satisfacció.

T’acompanyem en tots els tràmits i gestionem qualsevol problemàtica, en un servei de confiança que et dóna seguretat i que busca la teva tranquil·litat i plena satisfacció. Posem a la teva disposició els millors professionals especialitzats a vendre, vetllem per la millor gestió i t’assessoraran en tots els diversos aspectes, jurídics, urbanístics, arquitectònics o fiscals.

Amb una àmplia cartera de clients nacionals i internacionals, som una empresa recomanada i ben posicionada en els mercats de referència.

En publicitat utilitzem els mitjans més eficients, amb presència a nivell nacional i internacional en diversos idiomes. Tenim una alta visibilitat a internet i xarxes, publicitat en els millors portals especialitzats, fem servir els mitjans més eficients i traiem el màxim profit de les noves tecnologies sense escatimar esforços.

VOLS QUE
T’ASSESSOREM?

Demana’ns informació sense compromís,
omple el següent formulari i ens posarem en contacte amb tu.
També pots telefonar-nos al (+34) 972 20 86 36

EL QUE DIUEN ELS NOSTRES CLIENTS

Professionalitat i eficiència

Joan Nito Figueras

Sens dubte, un referent dins del gremi d'empreses immobiliàries de les comarques gironines. Grans professionals amb un excel·lent coneixement del sector. Treballen amb una correcció i una serietat impecable.

Santiago Gómez

Un exemple de bon treball, gran atenció al client, eficàcia i eficiència, és el que caracteritza a inmobles Genion i la seva gent. Absolutament recomanable.

Clara Pagans Gruartmoner

Serietat, eficiència i professionalitat en la seva gestió. Molt bons serveis i una molt bona cartera d' immobles i clients. Molt contents del seu treball i recomanem a qui vulgui vendre o comprar acudeixi a GENION. No se'n penedirà!!!

Deli Girona

Saps les novetats que tenim cada mes?

Subscriu-te al nostre butlletí per rebre les ofertes i novetats puntualment, cada mes al teu correu.